Alla kuva tulevista vanhemmista:

D-pentue2.jpg

Tulevan pentueen isä (yläkuvassa vasemmalla) on Konsta, Proceller Storm Warning.
Konsta on luonteeltaan iloinen ja sosiaalinen, tasapainoinen uros. Konstaa on näyttelytetty säästeliäästi ja sillä on näyttelystä kaksi sertifikaattia. Konsta on kotona syntynyt kasvattimme, isosta Proceller S-pentueesta (7 pentua). Tämä pentue on ollut mielestäni oikein onnistunut niin luonteen, terveyden kuin ulkomuodon mittapuulla katsoen. Konstalla on karkea ja helppohoitoinen turkki, säännöllisen huoltamisen myötä alla on aina uusi karkea kerros turkkia nypittäessä.

koiramme_storm_pentu.jpg
Konsta pentuna 

Pentueen emä Emma (yläkuvassa oikealla) on kisannut näyttelyissä runsaammin haltijansa ohjastamana ja onkin palkittu mm. pääerikoisnäyttelymme kauniimpana musta-hopeana sekä sijoittui vuoden 2017 musta-hopea narttu kilpailussa 3.sijalle. Emma on luonteeltaan reipas ja sosiaalinen koira. Emma on myös oma kasvattini ja Emman taustat useammalta sukupolvesta ovat kasvattajalle henkilökohtaisesti tutut ja hyvin tiedossa. Emmalla on samoin kuten Konstalla, karkea hyvä turkki. 

z_emmapentuna.jpg
Emma pentuna

z_emma2.jpg
Emma aikuisiällä

z_emma.jpg
Emma aikuisiällä

Molemmat vanhemmat ovat perusterveitä, mikä tarkoittaa että he eivät ole käyneet eläinlääkärissä rokotuskäyntejä enempää. Ruokahalu heillä kummallakin on hyvä  - ruoka toimii siis hyvänä moottorna heidän koulutuksessaan. Kummatkin koirat on silmäpeilattu useampaan kertaan terveiksi, samoin heidän lähisukulaisensa. KoiraNetistä löytyvä 'distichiasis' kummallakin tarkoittaa käytännössä yhtä ylimääräistä silmäkarvaa, jota aikaisemmissa tarkastuksissa ei ole löytynyt, eikä kumpikaan silmistään millään lailla oireile. Tämä ei siis suinkaan tarkoita sitä, että kumpikaan olisi silmistään sairas.

Vaikka kummatkin pentueen vanhemmat ovat syntyneet kotonamme, tämä ei tarkoita sitä, että pentueen sukusiitosaste olisi korkea. Tulevan pentueen vanhemmat ovat kahdesta eri sukuhaarasta.

pentuja_karmalennart.jpg
Konstan vanhemmat eli tulevan pentueen isänisä Fixus Local News ja isänemä Yvette von Edlem Gemüt

rattan_windy_s.jpg
Emman vanhemmat eli tulevan pentueen emänisä Chottans Zpeed Maxon ja emänemä Proceller Quite A Rumour

Pentueen sukutaulu KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä löytyy täältä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI32279/13&ReknoE=FI46286/14


Tiedustelut tulevasta pentueesta puhelimitse: 0400 828 688 / Satu Lampinen tai emailitse proceller(a)gmail.com