Pennut syntyivät keskiviikkona 30.9.2015. Pentueessa on yhteensä kuusi pentua, kaikki narttuja.
Kaikki pennut ovat virkeitä ja elinvoimaisia ja emäkoira voi hyvin, kuvia tulossa alkuviikosta tästä poppoosta.

Pentueen emä on Elli, joka on viralliselta nimeltään FI&SE MVA HeJV-13 PMJV-13 Proceller Quencienta Sky.
Elli on oma kasvattini lokakuussa 3 vuotta täyttävästä seitsemän pennun Q-pentueesta. Sukutaulu löytyy linkistä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI56934/12&R=183

Elli on elegantti ja siro narttu, jolla on kauniit, tehokkaat liikkeet. Luonteeltaan Elli on viilipyttymäisen rauhallinen, tasapainoinen koira. Elli on ollut koko ikänsä hyvin terve, eikä ole sairastellut. Pentue on Ellin ensimmäinen. 

Elli asuu sijoituskodissa. Pennut kasvavat Ellin hoitaessa niitä meillä kotona, eli kasvattajan luona. Ellin sukulaisia minulla on kotona Ellin veli Heinz (Proceller Quid Pro Quo) sekä Ellin äiti Silva, molemmat Ellin tapaan luonteeltaan tasapainoisia koiria.

Pentueen isä on Raven's Tot Improved With Silver, Jofiel. Jofiel on reipas ja vilkas, komea snautseriuros, joka omaa ideaalin, varpaisiin asti karkean snautserin turkin. Jofiel vietti meillä viikonlopun sulhastelemassa Ellin heilana, ja sain näin mahdollisuuden tutustua tähän ihanaan poikaan vielä paremmin. Jofielista löydät kuvia hänen omalta sivultaan osoitteesta http://www.kolumbus.fi/miika.ylipahkala/Jofiel/jofiel.htm
Jofielin sukutaulun löydät linkistä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI20547/12&R=183.2
Jofiel on mustista vanhemmista syntynyt, mikä tuo lisää geneettistä variaatiota meidän musta-hopeidemme populaatioon. Huolimatta vanhempien takana olevista muista väreistä (pippuri&suola Ellin takana ja musta Jofielin takana), tähän pentueeseen voi siis syntyä ainoastaan musta-hopeita pentuja.

Kiitos Jofielin omistajalle, että olet mahdollistanut tämän yhdistelmän!

Alla muutama kuva morsiamesta:

Elli keväällä 2015.
vuod_elli.jpg

Elli juniori-ikäisenä Messukeskuksen näyttelyssä
vuod_elli_messari.jpg

Elli pienenä pentuna (ikää n. 6,5 vko)
vuod_ellipentu.jpg

Ellin vanhemmat eli tulevan pentueen isovanhemmat, vasemmalla Ellin emä Silva ja oikealla Ellin isä Nate.
silvanate_net.jpg