Tänään pennut täyttivät seitsemän viikkoa. Sen kunniaksi pakattiin koko sakki autoon ja ajeltiin eläinlääkäriin pentutarkastuksille. Autoreissu meni hienosti ja samoin pentutarkastus. Pentueen rekisteröinti on nyt 'klikattu' valmiiksi (kätevää, kun nykyisin nämä hoituvat hienosti netin kautta) ja H-pentueen viralliset nimet ovat nähtävillä KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä. Loppuviikosta alkaa muuttoliike uusiin koteihin, sitten täällä hiljenee.. hetkeksi.

Näppärimmät ovat jo varmaan tarttuneet sivumainintaan kevään (ja tämän vuoden) toisesta pentueesta. Ruotsin tuontimme Nuffie, Hilfies Nuffield odottaa pentuja, niitä me odotamme maailmaan noin 14.4. Tietoja tästä pentueesta täydentyy vähän myöhemmin..
nyt juuri ensisijaisesti keskitytään tähän sakkiin, mitä täällä onnessaan kirmaa. Pissa-kakka-ralli ja uloskantorumba alkaa olla parhaimmillaan/pahimmillaan ja hienosti pennut tekevät tarpeet pihalle. Kasvattaja täällä valmistautuu luovutuksiin, pentureppuja pakkaillaan meidän 4-vuotiaan kanssa ja luovutusrutiineja tässä suunnitellaan.

Tässä videoterveiset äskeisistä iltaleikeistä. Ja terkut Juvalle, teidän poikapentu siinä sohvan laidalla keikkuu :D

https://youtu.be/rU94lQOVK-Y