Meillä on suunnitteilla musta-hopea pentue tai mahdollisesti toinenkin kesälle 2016. Luonto päättää, miten nämä suunnitelmat etenevät ja toteutuvat. Juoksuja odotellaan huhtikuun kieppeille alkavaksi, eli teoriassa kesäkuun aikana meillä saattaa olla pentuja. 

Näiden suunnitelmien lisäksi meille ei ole tulossa enempää Proceller pentueita tänä vuonna, koska tarkoituksenamme ei ole keskittyä määrän lisäämiseen. Joten jos oma Proceller-pentu tälle vuodelle olisi haaveissa, nyt kannattaa olla yhteydessä :)

Molemmat emäkoiraksi kaavaillut ovat perusterveitä, luonteeltaan mukavia koiria, joiden kanssa arkielämä sujuu mutkattomasti. 

Pentueiden emäkandidaatit ovat:

- Vickan, Proceller Simply Smashing, sukutaulu KoiraNetissä
Vickan täyttää huhtikuun alussa 3 vuotta. Luonteeltaan Vickan on vilkas ja iloinen tyttönen, jolta löytyy moottoria myös tekemiseen ja toimintaan. Vickanin kanssa olemme harrastelleet agilityä omaksi iloksi. Vickan on kauniisti rakentunut, sillä on tehokkaat liikkeet ja kaunis musta-hopea väritys.

- Windy, Proceller Quite A Rumour, sukutaulu KoiraNetissä
Windy täyttää tänä vuonna 4 vuotta. Luonteeltaan Windy on rauhallinen ja tasapainoinen, sosiaalinen ja avoin kääpiösnautseri. Windyllä on ennestään yksi pentue, Proceller U-pennut, joista näyttelyissä kaksi käynyttä pentua ovat molemmat palkittu sertifikaatilla. 

Pentueiden isäehdokkaat julkaistaan sen jälkeen, kun morsiamet ovat käyneet sulhasissa. Kummatkin urokset ovat perusterveen elämän eläneitä, jo hieman iäkkäämpiä sulhoja, jotka ovat näyttelyissä korkeasti palkittuja.