Tämän vuoden toinen (ja viimeinen) pentuesuunnitelma on laitettu vireille, kun Felix ja Nemi tapasivat toisensa viime viikolla. Jos suunnitelma etenee toivotusti, odotamme pentuja syntyväksi noin 5.9.2017.

BB-pentue.jpg

Pentueen isä Felix on viralliselta nimeltään Jontek Jako Baca Nadpilickie Bestyjki. Felix on iältään hieman yli 3-vuotias ja on aikanaan tullut pikkupentuna Puolasta Suomeen. Ihastuin Felixiin nähtyäni hänestä videoita ja kuvia ja päätin, että tämä pikkumies saa liittyä Proceller tiimiin. Felix on luonteeltaan iloinen, avoin, sosiaalinen, itsevarma, sopeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen aina häntä heiluen ja omilla jaloillaan seisten. Voisi siis sanoa, että hän on ihanteellinen seurakoira ja harrastuskaveri. Kooltaan Felixistä jäikin keskikokoa pienempi uros, koko n. 31-32 cm, silti pojalla on hyvä vankka luusto eikä hän ole hintelä koostaan huolimatta. Näyttelyissä Felix on käynyt melko säästeliäästi, Felix on palkittu sertifikaatilla.

Pentueen emä Nemi, Proceller Vengeance Is Mine on isosta 7 pennun V-pentueesta, jonka syntymä- ja kasvukuvia löytyy tästä blogista kauempaa. Nemi on toisen polven kasvattini, Nemin isä Heinz sekä Nemin isoäiti Silva asuvat meillä kotona. Nemi täytti nyt keväällä 2-v ja saavutti suhteellisen helposti muotovalion arvon näyttelyissä. Nemi on myös perusluonteeltaan mukava koira, joka meillä vieraillessaan sopeutuu helposti oman koiraporukkamme jäseneksi. Nemi asuu siis sijoituskodissa ja tulee meille synnyttämään ja hoitamaan pentunsa.

Sanomattakin selvää pitäisi olla, että jalostukseen käytettävät koirat ovat terveitä, mutta kirjoitetaan se nyt tähänkin auki: Kummatkin vanhemmat ovat silmäpeilattuja, perusterveitä rotunsa edustajia, jotka eivät ole ylimääräisiä eläinlääkärireissuja rokotusten lisäksi elämänsä aikana tehneet.

Tulevan pentueen vanhempien tiedot KoiraNet-järjestelmässä löydät tästä linkistä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI24088/15&ReknoI=FI16233/17

Pentuetiedustelut puh. 0400 828 688 / Satu Lampinen tai emailitse proceller(a)gmail.com