Pentulaatikossa kaikki on kuten pitääkin. Nemi hoitaa pentunsa hyvin, maitoa tulee, pennut kasvavat ja ovat pulleita ja tyytyväisiä. Kasvattajan päivittäisenä tehtävänä tässä kohtaa on katsoa että kaikki on hyvin pennuilla ja emällä, pentulaatikko on siistinä,antaa emälle runsaat satsit ruokaa kolmesti päivässä ja huolehtiä emän nesteensaannista. Näin se menee kun asiat ovat hyvin. Pennuilla ovat silmät auenneet. Tulevien kotien kanssa vierailuja aletaan suunnitella.

Alla poikakolmikko:
IMG_2055.jpg

Tyttöpentu Iita
IMG_2052.jpg

Blogi ei päivity ehkä niin usein kuin toivoisi, no, siihen on syynsä... Kun pennut syntyvät ns. kotikennelissä se tarkoittaa että arki ei ole vain pentujen kuvaamista.
Arjen askareet omakotitalossa, omien aikuisten koirien kunnollinen päivittäinen lenkkeilytys, töissä käyntiä, pieni vilkas pikkumies opettelemassa joka päivä uutta. Trimmattavan rodun ollessa kyseessä, säännöllinen peseminen, puunaaminen, trimmaaminen - niin omia kotikoiria kuin joitakin kasvatteja. Arki- ja näyttelytrimmejä. Kyllä - koirat ovat olennainen osa elämää, mutta elämässä on paljon muutakin, sopivassa suhteessa. Ja joskus pitää vaan istua alas ja rentoutua, nauttia siitä ajasta ja olemisesta. Paljon täällä meillä tapahtuu, vaikkei netissä välttämättä tapahdukaan. Pentuja paapotaan kyllä ja aikuisia koiria samaten :)
Kasvattajan on pakko tunnustaa, että en ole edelleenkään 24/7-someaktiivi, enkä kulje kännykkäkamera kourassa. Sen takia ei kannata olettaa, että pentublogi päivittyisi 24/7, varsinkin kun ensin pitää olla se pieni hiljainen hetki aikaa ottaa kuvia ja ladata ne koneelle :D