Odotamme itsenäisyyspäivän jälkeen musta-hopeita pentuja, jos luonto niin suo. Mahdolliset syntyvät pennut ovat alustavasti arvioiden luovutuksessa tammikuun loppupuolella.

Pentueen isä on 'Duplo' eli Beatrice's Diamond Hall of Fame. Duplo asuu meillä kotona ja on ennestään isä kahdelle Proceller pentueelle (synt. 08/19 ja 04/20), näiden edellisten pentueiden pentujen kuvia löytyy blogia selaamalla taaksepäin. Kotikoirana Duplo on kiltti ja helppo koira, jonka kanssa normiarki on kaikin puolin sujuvaa. Duplon kanssa olemme harrastelleet agilityä omaksi iloksi. 

zz_vuod_duplotalvi.jpgzz_vuod_duplo2.jpg

Pentueen emä on 'Muru' eli Proceller Eternal Destiny. Muru on kolmatta polvea meillä kotona syntyneitä kasvatteja. Luonteeltaan Muru on iloinen, avoin ja reipas koira. Meille tullessaan Muru kyykkää hetkeksi tervehtiäkseen laumamme muita koiria ja sen jälkeen 'sokka on irti ja leikitään' eli Muru on varsin sopeutuvainen ja vallaton yksilö, joka ei paljoa anteeksi pyytele. Myös pienten lastemme kanssa Muru tulee toimeen vallan loistavasti. Virtaisasta luonteestaan huolimatta Muru osaa myös tarpeen vaatiessa rauhoittua, eikä se ole hanakka ilmoittamaan asioista äänellään. 

zz_vuod_muru.jpgzz_vuod_muru2.jpg

Ulkomuodollisesti molemmat vanhemmat ovat ihanteellisen kokoisia, kompakteja ja hyväturkkisia rotunsa edustajia. Näyttelytuloksiin innokkaat voivat perehtyä tarkemmin KoiraNetin kautta.

Sukutaulullisesti yhdistelmä on 'ulkosiitos' eli vanhemmat eivät ole läheistä sukua toisilleen. Tulevan pentueen sukutaulu KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI47053/18&ReknoI=FI36801/18
Molemmat vanhemmista ovat 'perusterveitä' rotunsa edustajia, eli eläinlääkärikäynnit ovat toistaiseksi jääneet vain rokotuksiin ja jalostukseen liittyviin tutkimuksiin. Kummaltakin vanhemmalta on tutkittu silmät sekä polvet (terveet) ja lisäksi kummallekin on tehty kattavasti geenitestejä (PRA-B/B1, MAC, SCD, myotonia, PMDS, Mydogdna-profiili) ja myös näiden tulosten varjossa koirat sopivat toisilleen kumppaneiksi. 

Olethan kääpiösnautseria omaksi koiraksi miettiessäsi etukäteen tutustunut kääpiösnautserin turkinhoitoon ja trimmaukseen etukäteen ja olet valmis sitoutumaan rodunomaiseen turkinhoitoon!
Lisäksi kasvattajan toiveena on, että jokainen meiltä omaan kotiin muuttava pentu tullaan tutkimaan virallisesti perinnöllisten silmäsairauksien osalta aikuisiällä.

Asialliset tiedustelut pentueesta joko puhelimitse soittaen, puh. 0400 828 688 / Satu Lampinen tai sähköpostitse proceller(at)gmail.com. 

HUOM! Mikäli päätät ottaa yhteyttä sähköpostitse, kerrothan yhteyttä ottaessasi muutakin, kuin että haluaisit hankkia koiranpennun  - sillä ei pitkälle pääse - ts. kattavat taustatiedot perheestä, koirataustasta, asuinpaikkakunnasta ja -olosuhteista, ulkoilutottumuksista ja siitä millaista koiraa etsit, ovat enemmän kuin tervetulleita.