Toiveissamme olisi, että tänä vuonna syntyisi vielä Proceller pentue hieman ennen joulua.
Laskettu aika tarkemmin on noin 15.12. kieppeillä.

Pentueen emä on Elli eli Proceller Quencienta Sky.
Elli on luonteeltaan tasapainoinen, viilipyttymäisen rauhallinen mutta siltikin hyvin itsevarma koira. Kotioloissa ja harrastusrintamalla mukava koira, aina valmiina toimintaan mutta osaa myös rauhoittua. Näyttelyissä Elli on saanut erityisesti kiitosta tasapainoisen rakenteensa lisäksi kauniin tasapainoisista liikkeistään. Elli viimeistelikin nyt tänä vuonna kansainvälisen muotovalion arvon, titteli on vielä virallista vahvistusta vailla. Elli on ollut koko ikänsä hyvin terve koira.

Elli on ennestään emä syyskuussa kaksi vuotta sitten syntyneille Proceller W-pennuille. Tähän pentueeseen syntyi kuusi tyttöä, jotka ovat olleet tähän asti sangen tervettä ja mukavaa porukkaa tuottaen perheilleen paljon iloa ja onnea. Näistä kuudesta tytöstä toistaiseksi kolme on jo tutkittu virallisesti silmien osalta, kaikki terveitä :)

Olen äärimmäisen kiitollinen mahdollisuudesta saada käyttää Elliä vielä uudelleen jalostukseen ja toivomme kovasti, että treffit sulhasen kanssa tuottivat tulosta. Toistaiseksi merkit vaikuttaisivat lupaavilta. Pentueen isäksi olemme saaneet komean amerikkalaissyntyisen hurmurin, Zagan (Myla's Hunger Games). Zaga on asunut Suomessa nyt reilun vuoden verran ja oli ilo tutustua tähän reippaaseen, mukavaan urokseen. 

Sukutaululinkki tulevaan pentueeseen löytyy tästä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI56934/12&ReknoI=FI30590/17

Mikäli Ellin tuleva pentue kiinnostaa, olethan yhteydessä! (puhelimitse 0400 828 688 / Satu Lampinen tai emailitse proceller(a)gmail.com )

Elli juniorina Messukeskuksessa, kuva Jin Kaakinen
vuod_elli_messari.jpg
Elli juniorina Messukeskuksessa, kuva Nathalie Karakko
koiramme_elli1.jpg

Elli tänä kesänä rotumme pääerikoisnäyttelyssä, kuva Nathalie Karakko
VALn%20Proceller%20Quencienta%20Sky%202.

Pentueen isä Zaga, kuva Johanna Kuusi
zaga_vuodatus.jpg