Tänään pennut mikrosirutettiin, rekisteröinti on viimeistä klikkausta vaille valmiina. Huomenna on eläinlääkärin tarkastus luvassa koko porukalle. Ulos tehdään pissat ja kakat hienosti. Täällä siis sujuu hyvin.

Tämän viikonlopun aikana olen saanut HYVIN paljon kyselyitä pennuista. Tilanne tämän pentueen suhteen on se, että kaikilla on alustavasti kodit odottamassa, siis kaikilla tämän pentueen pojilla. Kajastakin on monta kiinnostunutta, mitään en ole varmaksi luvannut, mutta varmasti koti siis on, kunhan täältä lähtölupa pikkuiselle maailmalle heltiää.

Muutama sana 'paasausta' - yksi syy äkilliseen kyselyiden moninkertaistumiseen on varmastikin korona, johon en sen enempää kantaa ala ottamaan. Pentukyselyihin sen sijaan otan.. Jokaiselle pennun hankintaa NYT miettivälle muutama ajatus. Sinulla on aikaa juuri nyt - entä hetken kuluttua? Kestääkö taloudellinen tilanteesi, myös pidemmässä juoksussa? Olethan varautunut, että pennun hankintahinta on vain pieni hinta kustannuksia, joita koiran ottamisesta syntyy? Ethän hermostu siitä, että et ehkä saa pentua 'juurinyt', vaan joudut sitä hetken - ehkä pidemmänkin hetken - odottamaan? Kehotan tutustumaan alla olevien linkkien sisältöön. 
http://sukoka.fi/vastaisku-pentutehtailulle-valitse-onnellinen-rotukoira/ 
http://sukoka.fi/vastuullinen-kasvatus-aikaansaa-onnellisia-rotukoiria/

Pentua etsiville, Suomen kääpiösnautserikerhon pentuvälitys löytyy osoitteesta: https://www.sksk.fi/

Tekstin kirjoittaneen Nathalien luvalla, tähän väliin kopioin vielä yhden linkin, 'Ajatuksia ja ohjenuoria pennun hankintaan'
https://kaiserschnauzers.blogspot.com/2017/02/ajatuksia-ja-ohjenuoria-pennun.html?m=0

Nyt, jos ja kun jaksoit lukea 'paasausosion' - ja luithan linkkien sisällöt myös? Sitten saat luvan klikata auki pentuvideon pikkuisista pihalla ;)

https://youtu.be/XGj9SIqkKfo