Meille on suunnitteilla musta-hopeita pentuja kesälle 2021. Tarkempaa tietoa yhdistelmästä tulossa myöhemmin, mutta mikäli kaikki sujuu hyvin, odotamme pentuja syntyväksi toukokuussa.

Kyselyitä tulevista pennuista tulee aika ajoin ja tässä muutama vinkki pentua kysyvälle:

Itse arvostan ennemmin kunnon vanhan ajan puhelinsoittoa kuin sähköpostiviestiä ja mikäli lähestyt minua ensin sähköpostitse, saat varautua siihen, että kauaa en meilejä suostu pelkästään vaihtamaan vaan haluan keskustella myös puhelimessa. Blogiin olenkin jo aiemmin kirjoitellut siitä, että jos haluat sähköpostilla lähestyä, kannattaa miettiä millaisen vaikutelman itsestäsi yhteyttä ottaessa annat. On toki helppoa laittaa sama yhden lauseen 'Heippa onko pentuja myynnissä, haluan varata yhden' viesti ja lähettää se samalla sadalle muulle kasvattajalle niin, että viestin edessä näkyy FWD:/Re: tai joku muu vastaava, mutta kovin yksilöllistä kuvaa se yhteydenotosta ei ainakaan anna. Tekstiviestikin on jonkun mielestä ehkä helppo tie, mutta positiivisia tunteita sekään ei kasvattajissa kyllä herätä.

Blogista napattu aiempi tiivistelmä yhteydenotosta meilitse: HUOM! Mikäli päätät ottaa yhteyttä sähköpostitse, kerrothan yhteyttä ottaessasi muutakin, kuin että haluaisit hankkia koiranpennun  - sillä ei pitkälle pääse - ts. kattavat taustatiedot perheestä, koirataustasta, asuinpaikkakunnasta ja -olosuhteista, ulkoilutottumuksista ja siitä millaista koiraa etsit, ovat enemmän kuin tervetulleita.

Kun koiraa on hankkimassa, se ei ole kuin ostaisi litran maitoa kaupasta. Vastuulliset kasvattajat ovat kiinnostuneita siitä, millaiseen kotiin pentua ollaan hakemassa. Meillä kasvattajilla on erilaisia toiveita ja ajatuksia pentujen tulevien kotien suhteen ja olemme yleensä niistä rehellisiä, joten olettehan pennusta haaveilevat myös rehellisiä siitä, millaista koiraa olette hakemassa. 

Olethan kääpiösnautseria omaksi koiraksi miettiessäsi etukäteen tutustunut kääpiösnautserin turkinhoitoon ja trimmaukseen etukäteen ja olet valmis sitoutumaan rodunomaiseen turkinhoitoon!
Lisäksi kasvattajan toiveena on, että jokainen meiltä omaan kotiin muuttava pentu tullaan tutkimaan virallisesti perinnöllisten silmäsairauksien osalta aikuisiällä.

Asialliset tiedustelut pentueesta joko puhelimitse soittaen, puh. 0400 828 688 / Satu Lampinen tai sähköpostitse proceller(at)gmail.com.